Congres Langer Thuis 2020

Samen werken aan wonen, welzijn en zorg voor zelfstandig wonende ouderen in de wijk. Hoe doen we dat? Op woensdag 25 november delen professionals, ouderen, vrijwilligers, beleidsmakers en onderzoekers uit het hele land hun ervaringen, kennis en leerpunten rond dit urgente vraagstuk in het NBC in Nieuwegein. Je bent van harte welkom om hierbij online aanwezig te zijn en ook de ervaringen uit jouw praktijk te delen.

Tijdens het congres, dat wordt georganiseerd vanuit het programma Langer Thuis, staan vraagstukken rond thuis wonen in de diverse levensfasen van het ouder worden centraal. Daarbij gaan we ook in op de vraagstukken, kansen en dilemma’s die de covid-19-crisis met zich meebrengt.

Voor wie
Het congres Langer Thuis 2020 is bedoeld voor bestuurders/beslissers én voor mensen uit de praktijk. We verbinden de praktijk van ouderen, mantelzorgers, vrijwilligers, sociaal werkers, wijkverpleegkundigen, huisartsen, praktijkondersteuners, specialisten ouderengeneeskunde, paramedici, apothekers, gemeenten, woningcorporaties, zorgverzekeraars en zorgaanbieders met elkaar door te leren met en van pilots en initiatieven uit het programma Langer Thuis.

Aanmelden en meer informatie

De definitieve vorm van de conferentie stemmen wij af op wat mogelijk is binnen de coronamaatregelen, maar ook op uw behoefte. Na de zomer ontvangt u definitief bericht over uw inschrijving.

Het Congres Langer Thuis 2020 is een initiatief van het Programma Langer Thuis van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Deel dit artikel
In voor mantelzorg © 2022. Alle rechten voorbehouden