19 november: Online Leerlab Logeerzorg

Logeerzorg is voor veel mantelzorgers dé manier om op vakantie te kunnen of om even tot rust te komen. Een mooie vorm van respijtzorg. Ben je benieuwd hoe je van logeerzorg een succes maakt? Doe dan mee aan het online Leerlab Logeerzorg op donderdag 19 november 2020 van 14.00 tot 16.30 uur via Zoom.

Praktijkervaringen, praktische tips en geleerde lessen over logeerzorg staan centraal deze middag. Hoe krijg je verwijzers in beweging? Hoe zorg je voor krachtige communicatie en hoe verlaag je drempels voor mantelzorgers en cliënten? De antwoorden komen van de 10 pilots die afgelopen jaar met logeerzorg aan de slag zijn gegaan en van andere koplopers. Daarnaast hoor je de inzichten uit het meest recente praktijkonderzoek, kun je vragen stellen en uitwisselen met andere vooroplopers. 

Voor wie?

Het Leerlab is een must voor iedereen die van logeerzorg een succes wil maken. Of je nu aanbieder bent, verwijzer, beleidsmaker of financier. In 2,5 uur krijg je tips, tools en inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

Het programma 

  • Welkom  
  • Lessons Learned: do’s en dont’s uit 10 pilots logeerzorg 
  • De stand van Nederland: de laatste inzichten uit onderzoek 
  • Workshops: leer bijvoorbeeld meer over servicegerichte toegang, een regionaal coördinatiepunt of succesvolle toeleiding, doe inspiratie op bij héél goede voorbeelden of haal je kennis op met ‘Logeerzorg – the basics’. Je kunt 2 workshops volgen. 

Aanmelden

Doe je mee? Meld je dan aan, vóór 11 november, via dit antwoordformulier op de website van Movisie. Je ontvangt dan begin november een mail, waarmee je je keuze voor de 2 workshops kunt doorgeven. 

Leerlab Logeerzorg
donderdag 19 november 2020
14.00 – 16.30 uur
via Zoom

Deel dit artikel
In voor mantelzorg © 2020. Alle rechten voorbehouden