Omzorg

U bevindt zich hier: Home | Omzorg

Omzorg

Logo OmzorgOver Omzorg

Omzorg is een particuliere thuiszorgorganisatie, gespecialiseerd in de zorginzet in een zelfstandige woonsituatie. Hierbij staat zorgvraag van de cliënt centraal; die bepaalt wanneer en hoe lang de gewenste zorg benodigd is. Voor de invulling van de zorgvraag maakt Omzorg gebruik van de inzet van zelfstandig zorgverleners die met hart en ziel in de zorg werken. Door het samenstellen van een gedreven, kleinschalig zorgteam kan exact voldaan worden aan de wensen en benodigdheden van de zorgvrager/cliënt.

Bekijk hier de resultaten van Omzorg.

Omschrijving aanpak binnen In voor Mantelzorg

Gezien onze persoonlijk aanpak hebben wij veelvuldig te maken met mantelzorg en vrijwilligers. Wij merken daarbij dat er behoefte is aan een ondersteuningsmiddel om die samenwerking, en daarmee de regie van de cliënt, te versterken. Door de samenwerking te intensiveren kan de cliënt langer thuis blijven wonen, met goede en betaalbare zorg.

Wij willen die verbeterde samenwerking bereiken door:

  • Voor de start van een zorgvraag in kaart te brengen wie er allemaal betrokken zijn, of kunnen worden bij een netwerk rondom een zorgvrager;
  • Een zorgdossier bij te houden voor- en door de cliënt;
  • Coördinerende taken bij één vast contactpersoon neerleggen;
  • Inzicht en inspraak in de roostering, zowel voor de zorgverlener als de mantelzorg / vrijwilliger;
  • Door duidelijke afspraken te maken en deze afspraken goed over te dragen.

Facebook Twitter LinkedIn

invoormantelzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.