Webinars

U bevindt zich hier: Home | Toolkit | Webinars

Webinars

Webinar Familieparticipatie

Hoe kunnen familie en vrienden meer betrokken worden bij de verzorging van hun naaste? Daarover vertelde Yvonne de Jong, expert familieparticipatie, in het eerste webinar van In voor Mantelzorg, op 10 december 2014. Bekijk het webinar Familieparticipatie.

Webinar Goed in gesprek

Communicatie is de basis voor een goede samenwerking met mantelzorgers. In het webinar van 6 mei 2015 hoort u van Henry Mostert wat de basis is van een goed gesprek, waar miscommunicatie kan ontstaan en hoe je hier rekening mee kunt houden. Bekijk het webinar Goed in gesprek.

Webinar Netwerkversterking

Tijdens het webinar ‘Betrekken en versterken van een sociaal netwerk' op 22 oktober 2015 belichtten Maryse den Hollander en Ton van Elst de kernprincipes van netwerkversterking en ze stonden zij stil bij de dilemma’s uit de praktijk. Ook bespraken ze instrumenten, tips en valkuilen. Bekijk het webinar Netwerkversterking.

Webinar Grenzen verleggen

Wat mogen mantelzorgers wel en niet doen in de zorg voor hun naaste? Wie is er aansprakelijk? Hoe ga je daarmee om als beroepskracht? Tijdens het webinar op 5 april 2016 bespraken Cecil Scholten en Anita Peters, programmaleiders van In voor Mantelzorg, deze en andere vragen over regels bij samenwerking tussen informele en formele zorg. Bekijk het webinar Grenzen verleggen

Facebook Twitter LinkedIn

invoormantelzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.