Congres In voor Mantelzorg

U bevindt zich hier: Home | Congres In voor Mantelzorg

Congres In voor Mantelzorg

Nu mensen langer thuis wonen en er steeds meer gevraagd wordt van informele zorg, is oog hebben voor de behoeften en wensen van mantelzorgers en vrijwilligers extra belangrijk. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn goud waard, zij maken de zorg en ondersteuning mogelijk!

Wilt u geïnspireerd worden door praktijkverhalen hoe u formele zorg en informele zorg nog beter op elkaar aan kunt laten sluiten of hoe u de mantelzorgondersteuning in uw context kunt vormgeven, kom dan naar het In voor Mantelzorg congres!

Op 4 juni 2018 organiseren Vilans en Movisie in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) opnieuw een In voor Mantelzorg congres in ’t Spant in Bussum. Naast een aantrekkelijk centraal programma, kunt u aanschuiven bij diverse workshops en adviestafels.

Een leerzaam congres boordevol inspiratie!

En verder…

  • De minister aan zet: hoe kijkt het Kabinet aan tegen mantelzorg?
    Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
  • In workshops komen diverse aspecten met betrekking tot mantelzorg aan de orde, zoals laatste fase, familiebeleid, dementie. De workshops zijn, evenals de adviestafels, ingedeeld op diverse sectoren zoals ouderenzorg, gehandicaptenzorg, welzijn, gemeente enzovoort.
  • Aan de adviestafels leert u van de ervaringen van andere professionals uit het land
  • Door middel van aansprekend theater wordt u aan het denken gezet
  • In de spellenhoek kunt u op lichtvoetige wijze, maar met serieuze ondertoon, aan de slag om elkaar beter te leren kennen of ambities helder te krijgen
  • Tijdens de pauze en borrel is er ruim de tijd te netwerken of kennis te maken met experts van Vilans en Movisie. Of bezoek de infomarkt!

Facebook Twitter LinkedIn

invoormantelzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.