13 april: bijeenkomst Verder in samenwerking voor medewerkers in de zorg

U bevindt zich hier: Home | 2015 | 13 april: bijeenkomst Verder in samenwerking voor medewerkers in de zorg

13 april: bijeenkomst Verder in samenwerking voor medewerkers in de zorg

Voor medewerkers in de zorg die meer willen weten over een goede samenwerking met mantelzorgers organiseren wij op maandag 13 april een bijeenkomst. Deze duurt de hele dag en vindt plaats in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs (Utrecht).

Een goede samenwerking met elkaar is essentieel voor je cliënt of patiënt. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je op een goede manier samen zorgen? Hoe kun je familie beter betrekken bij de zorg? En hoe kun je mantelzorgers ondersteunen, zodat zij niet overbelast raken?

In een gevarieerd en interactief programma maak je kennis met verschillende mogelijkheden om de samenwerking met mantelzorgers verder vorm te geven en hoe je ook collega’s hierbij kunt betrekken. Leer meer over het SOFA-model tijdens de voorstelling van theatergroep To the point, ga tijdens de deelsessies in gesprek met mantelzorgers, hoor van collega’s hoe zij de samenwerking een boost hebben gegeven of ontdek de mogelijkheden van een steunpunt mantelzorg.

Datum: 13 april 2015, 9:30 - 14:30 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht (Beatrixgebouw)

> Meer informatie en aanmelden

 

Alvast een idee krijgen van deze dag? Bekijk de impressie en de foto's van de bijeenkomst van 3 oktober 2014.

Facebook Twitter LinkedIn

Details

  • Datum: maandag 13 april 2015
  • Begintijd: 09:00 uur
  • Eindtijd: 17:00 uur
  • Locatie: Utrecht

invoormantelzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.