Aanmelden

U bevindt zich hier: Home | Aanmelden

Aanmelden

Op 4 juni 2018 organiseren Vilans en Movisie in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) opnieuw een In voor Mantelzorg congres in ’t Spant in Bussum. Naast een aantrekkelijk centraal programma, kunt u aanschuiven bij diverse workshops en adviestafels. U kunt zich bij onze registratiebalie melden waar wij handmatig een badge voor u maken en u een nog beschikbare workshop kunt kiezen.

Bekijk het verslag van het In voor Mantelzorgcongres

Voor wie?

Staf-, beleids-, kwaliteitsmedewerkers, bestuurders, managers, verplegenden, verzorgenden, mantelzorgers, leden cliënten-, familie- en ondernemingsraden van organisaties in ouderenzorg, gehandicaptenzorg, GGZ, thuiszorg, ziekenhuizen, revalidatie, eerstelijnszorg en gemeenten.

Wanneer?

Maandag 4 juni 2018

Hoe laat?

10.00-17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Waar?

’t Spant
Dr. A. Kuyperlaan 3
Bussum

Kosten?

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Bij aanmelding houden wij een plaats voor u vrij, echter bij afwezigheid zonder afmelden brengen wij €99,- administratiekosten (ex BTW) in rekening.

Bekijk het verslag van het In voor Mantelzorgcongres

Facebook Twitter LinkedIn

invoormantelzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.