24 januari: Congres In voor Mantelzorg - wegens succes herhaald!

U bevindt zich hier: Home | 2017 | 24 januari: Congres In voor Mantelzorg - wegens succes herhaald!

24 januari: Congres In voor Mantelzorg - wegens succes herhaald!

Let op! Door grote belangstelling is het is niet meer mogelijk om u aan te melden. U kunt zich nog wel inschrijven voor de wachtlijst. Wanneer er mensen uitvallen zullen wij u benaderen.

Zoekt u naar manieren om het samenspel tussen formele en informele zorg (nog) beter vorm te geven? Kunt u hierbij advies en inspiratie uit de praktijk gebruiken? Kom dan naar het congres van In voor Mantelzorg op dinsdag 24 januari 2017 in ’t Spant in Bussum.

Het congres is een herhaling van het congres wat in juni 2016 plaatsvond met dezelfde programmering.

Het programma in vogelvlucht

  • Workshops over diverse aspecten van het samenspel met mantelzorgers
  • Adviestafels: leer van de ervaringen van deelnemers aan In voor Mantelzorg en van mantelzorgers
  • Talk van journaliste Mieka Vroom
  • Uitreiking van de Mantelzorg Award: prijs voor mensen die mantelzorg mogelijk maken. Voorgedragen door mantelzorgers zelf. De award is een initiatief van de 'Sprekende mantelzorgers'
  • Ontmoetingen, film en theater

U kunt kiezen uit maar liefst 9 workshops en 9 adviestafeltafels. Bekijk hier het volledige programma en de omschrijving van de workshops en adviestafels.

We zien u graag op 24 januari 2017!

Workshops en adviestafels

Wilt u zelf aan de slag met een beter samenspel? Onze workshops helpen u op weg met tools, tips, adviezen en handreikingen. De praktijk staat hierbij centraal: bij elke workshop vertelt een deelnemer aan In voor Mantelzorg over hun aanpak. Een adviseur van In voor Mantelzorg begeleidt de workshop.  Of ga de diepte in aan onze gesprekstafels. Bevraag een organisatie uit een specifieke sector of over een specifieke aanpak. Liever eens ‘de andere kant’ horen? Verschillende mantelzorgers vertellen u graag hun ervaringsverhalen.

Het Congres richt zich op staf-, beleids-, kwaliteitsmedewerkers, bestuurders,  managers, verplegenden, verzorgenden, mantelzorgers, leden cliënten-, familie- en ondernemingsraden van organisaties in ouderenzorg, gehandicaptenzorg, Ggz, thuiszorg, ziekenhuizen, revalidatie, eerstelijnszorg en gemeenten.

Praktische informatie en aanmelden

Datum: dinsdag 24 januari 2017 van 10:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur)
Locatie: ’t Spant in Bussum
Kosten: Deelname aan het congres is gratis. We hanteren wel een no-show fee van 95 euro incl. btw. Mocht u verhinderd zijn, dan horen we dat graag uiterlijk 3 januari.

Let op! Door grote belangstelling is het is niet meer mogelijk om u aan te melden. U kunt zich nog wel inschrijven voor de wachtlijst. Wanneer er mensen uitvallen zullen wij u benaderen.


 

Facebook Twitter LinkedIn

Details

  • Datum: dinsdag 24 januari 2017

invoormantelzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.