5 april: Webinar Grenzen verleggen: wat mogen mantelzorgers wel en niet doen?

U bevindt zich hier: Home | 2016 | 5 april: Webinar Grenzen verleggen: wat mogen mantelzorgers wel en niet doen?

5 april: Webinar Grenzen verleggen: wat mogen mantelzorgers wel en niet doen?

Mag een mantelzorger bij zijn naaste insuline spuiten en medicijnen toedienen? Of mag een mantelzorger de tillift van het verpleeghuis gebruiken om zijn naaste in bed te helpen?  Wie is er dan aansprakelijk? En hoe ga je daarmee om als beroepskracht?

Webinar Grenzen verleggen terugkijken

Tijdens het webinar op 5 april bespreken Cecil Scholten en Anita Peters, programmaleiders van In voor Mantelzorg, deze en andere vragen over regels bij samenwerking tussen informele en formele zorg. Ze bieden duidelijkheid over wat er wel en niet mag en wie waarvoor verantwoordelijk is. Daarbij zoomen ze in op de uitvoering op de werkvloer en de visie van de organisatie en bespreken ze valkuilen en dilemma’s uit de praktijk. Ook horen ze graag jouw ervaringsverhalen.

Praktische informatie

Datum en tijd: dinsdag 5 april 2016 van 12.00 uur tot 12.45 uur.
Hoe en waar: Een webinar is een online presentatie die u live kunt volgen op uw eigen computer. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan de spreker. Het enige wat nodig is: een internetverbinding en een headset of 'oortjes' voor het geluid.
Kosten en inschrijven: Deelname is gratis.

Dit webinar zou plaatsvinden op 2 februari, wegens ziekte van een van de presentatoren was dit uitgesteld. Op 5 april kun je alsnog deelnemen aan dit webinar.

Het webinar Grenzen verleggen: wat mogen mantelzorgers wel en niet doen? wordt georganiseerd door In voor Mantelzorg. > Bekijk ook de eerdere webinars van In voor Mantelzorg

Facebook Twitter LinkedIn

Details

  • Datum: dinsdag 5 april 2016
  • Begintijd: 12:00 uur
  • Eindtijd: 12:45 uur

invoormantelzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.