14 juni: In voor Mantelzorg-congres

U bevindt zich hier: Home | 2016 | 14 juni: In voor Mantelzorg-congres

14 juni: In voor Mantelzorg-congres

Dit congres heeft al plaatsgevonden, maar wordt wegens succes herhaald. Meer informatie over het congres op 24 januari 2017!

Werkt u samen met mantelzorgers? Zoekt u naar manieren om het samenspel tussen formele en informele zorg (nog) beter vorm te geven? Kunt u hierbij advies en inspiratie uit de praktijk gebruiken? Kom dan naar het congres van In voor Mantelzorg op dinsdag 14 juni in ’t Spant in Bussum.

Profiteer van de kennis en ervaringen van de 80 deelnemende organisaties aan In voor Mantelzorg. Ont-dek hoe u de samenwerking versterkt zowel in de structuur als cultuur van uw organisatie, dat taal en houding het verschil maken en dat samenspel met mantelzorgers effect heeft op de hele organisatie. Laat u inspireren door praktijkverhalen en ontdek welke aanpak bij uw organisatie past, ga in gesprek met projectleiders van In voor Mantelzorg of hoor de ideeën van staatssecretaris Van Rijn.

Programma

9:30 - Ontvangst, inloop met koffie en thee
10:00 - Welkom en film
10:15 - Talk door staatssecretaris Van Rijn
10:50 - Theater als opwarmer
11:15 - Ronde 1 Workshops en Adviestafels
12:55 - Lunch
14:00 - Ronde 2 Workshops en Adviestafels
15:30 - Pauze
15:45 - Talk ‘Uw patiënt, onze moeder’. Journaliste Mieka Vroom vertelt over haar ervaringen in de zorg voor haar moeder.
Talk ‘In voor Mantelzorg en nu?...’ Programmaleiders Cecil Scholten en Anita Peters vatten de opbrengst van In voor Mantelzorg samen
Afsluitend theater – terugblik op de dag
16:30 - Ontmoetingen en borrel
17:00 - Einde

Workshops en adviestafels

Wilt u zelf aan de slag met een beter samenspel? Onze workshops helpen u op weg met tools, tips, adviezen en handreikingen. De praktijk staat hierbij centraal: bij elke workshop vertelt een deelnemer aan In voor Mantelzorg over hun aanpak. Een adviseur van In voor Mantelzorg begeleidt de workshop.
Of ga de diepte in aan onze gesprekstafels. Bevraag een organisatie uit een specifieke sector of over een specifieke aanpak. Liever eens ‘de andere kant’ horen? Verschillende mantelzorgers vertellen u graag hun ervaringsverhalen.

Voor wie?

Staf-, beleids-, kwaliteitsmedewerkers, bestuurders,  managers, verplegenden, verzorgenden, mantelzorgers, leden cliënten-, familie- en ondernemingsraden van organisaties in ouderenzorg, gehandicaptenzorg, Ggz, thuiszorg, ziekenhuizen, revalidatie, eerstelijnszorg en gemeenten. 

Datum en aanmelden

Datum: dinsdag 14 juni 2016 van 10:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur)
Locatie: ’t Spant in Bussum
Kosten: gratis

Het congres is vol.

Facebook Twitter LinkedIn

Details

  • Datum: dinsdag 14 juni 2016
  • Begintijd: 09:30 uur
  • Eindtijd: 17:00 uur
  • Locatie: Bussum

invoormantelzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.